PRIMARIA COMUNEI FRECATEI

Judetul Tulcea

EVENIMENTE

Anamaria Zaharia - o  tulceanca, originara din localitatea Posta, de care multa lume poate nu a auzit, dar care s-a remarcat atat  la Campionatele Nationale de canotaj, cat si la cele europene si mondiale. Sportiva legitimata la CS “Stiinta” Constanta, Anamaria a devenit multipla campioana nationala în probe de simplu feminin, dublu rame feminin, 4 rame feminin, dar si 8+1 feminin obtinand 8 medalii de aur din 14.

In finalele Campionatelor Mondiale de canotaj pentru juniori de la Hamburg, echipajul feminin de 8+1, format din Paula Logofatu, Diana Mihai, Andreea Budeanu, Anamaria Zaharia, Anca-Elena Filip, Raluca-Mihaela Munteanu, Ionela-Madalina Petreanu, Iuliana Crefelian si Georgiana-Lorena Palasca, a cucerit bronzul, în 7 min 26 sec 71/100, sosind dupa Germania (7:15.37) si Rusia (7:23.15).

La Campionatul European de juniori desfasurat in perioada 23-24.05.2015 la Racice (Cehia), medaliile de aur au fost castigate de echipajele feminine patru vasle si cel de opt rame cu carmaci (Madalina Heghes, Roxana Georgiana Parascanu, Cristina Georgiana Sava, Anamaria Zaharia, Madalina Gabriela Casu, Lidia Viorica Roman, Andreea Ioana Budeanu, Monica Basanciuc, Andreea Cristina Stefan; antrenor Viorel Talapan), cu timpul de 6:45:762.

Acum, Anamaria se pregateste alaturi de colegii sai pentru Campionatul Mondial de juniori ce se va desfasura in perioada 5- 9.08.2015 la Rio de Janeiro, Brazilia.

“Acesti copii reprezinta Romania la Campionatele Mondiale unde reusesc sa castige titlul suprem, se antreneaza zilnic; ii apreciem pentru daruirea lor. Numai ei stiu cat efort, cata vointa si cate sperante se consuma acolo, ca sa se cante Imnul National al Romaniei si sa se ridice Tricolorul cat mai sus, in vazul intregii lumi.  ” a declarat primarul comunei Frecatei, Ec. Marian NAIMAN.

 

     

    

 

 

 

 
PRIMARIA FRECATEI
JUDETUL TULCEA


                                                                                                A N U N T

Primaria Comunei Frecatei aduce la cunostinta publica ca in perioada 03.05.2011 - 28.05.2011 se pot consulta documentele si transmite observatiile si sugestiile la sediul Primariei Frecatei (compartiment Urbanism) pentru aprobarea PUZ-ului "Parc eolian - amplasare turbine, drumuri de acces si racord electric la sen".

    
                                                                                                                                                     PRIMAR
                                                                                                                                      Ing. RAUREANU GHEORGHE


» Vezi arhiva