Strategia de dezvoltare

 
Strategia de dezvoltare și implementare de mecanisme de colaborare și consultare între actorii relevanți pe domenii specifice de competență pentru susținerea dezvoltării la nivel local a comunei Frecăței, județul Tulcea - Perioada 2023-2029
 
   Este o onoare și o responsabilitate să vă prezint acest document esențial, care reprezintă strategia noastră de dezvoltare și colaborare la nivel local. Comuna noastră, Frecăței, are un potențial imens și o bogată moștenire culturală, iar dorința noastră este de a valorifica aceste resurse pentru a crea un mediu mai bun și prosper pentru toți locuitorii noștri.
   În era modernă, dezvoltarea locală nu mai poate fi realizată doar de autoritățile publice. Pentru a atinge obiectivele noastre, trebuie să colaborăm cu toți actorii relevanți, să ascultăm părerile și nevoile locuitorilor și să dezvoltăm mecanisme eficiente de consultare și participare publică. Această strategie reprezintă angajamentul nostru ferm de a face acest lucru posibil.
   Am parcurs un proces amplu de consultare și implicare a comunității pentru a dezvolta această strategie. Am ascultat vocile tuturor, de la fermieri la profesori, de la tineri la vârstnici, pentru a înțelege mai bine nevoile și așteptările fiecărei categorii de locuitori. Rezultatul este un plan de acțiune bine gândit, care să abordeze provocările și să capitalizeze pe oportunitățile care se prezintă în comuna noastră.
   Acest document nu este doar o strategie, ci și un angajament ferm de a pune în aplicare măsurile prevăzute și de a face tot posibilul pentru a aduce prosperitate în comuna Frecăței. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu dumneavoastră, locuitorii noștri dragi, și cu toți partenerii noștri, pentru a face din această comunitate un loc mai bun în care să trăim.
   Apreciez efortul tuturor celor implicați în elaborarea acestei strategii, precum și contribuția fiecărui locuitor. Cu încredere și determinare, să pornim împreună într-o nouă eră de dezvoltare locală, în care colaborarea și consultarea să fie la baza fiecărui pas pe care îl facem.
   Cu respect și recunoștință,

   PRIMARUL COMUNEI FRECĂȚEI,
   MARIAN NAIMAN